Aankoopmakelaar in de regio Breda

Aankoop

Als u een woning heeft bezichtigd en deze woning voldoet aan uw wensen dan kunt u ons inschakelen. In overleg met u en de verkoper of de verkopende makelaar wordt er een datum voor de tweede bezichtiging afgesproken. Samen met u gaan wij naar de woning voor een inspectie en waardebepaling. Wij letten hierbij o.a. op bouwkundige aspecten, bestemmingsplannen en belangrijke omgevingsfactoren.

Indien noodzakelijk voeren wij nader onderzoek uit. Ook een bouwkundige keuring behoort tot de mogelijkheden (wordt uitbesteed aan een specialistisch bureau).

Daarna bepalen we gezamenlijk de onderhandelingsstrategie en voeren we de onderhandelingen. Na de koop zal de koopakte door ons worden opgesteld of gecontroleerd. Verder zullen wij zorg dragen voor de notariële begeleiding.

Door deskundigheid, ervaring en marktkennis besparen wij u duizenden euro’s, tijd en problemen. De kosten van een aankoopmakelaar heeft u dus al snel terugverdiend.

Prestatiecourtage

Wij hanteren een prestatiecourtage van 10% over het verschil tussen vraagprijs en de uiteindelijke koopsom. De basiskosten bedragen € 1.815,- incl. btw. Deze kosten worden met het eventuele onderhandelingsresultaat verrekend.

No-cure, no-pay

Wij werken op basis van no-cure, no-pay. De klant weet dat wij tot het uiterste gaan om de allerlaagste prijs te bereiken. Dus als er niets van de prijs afgaat, betaalt u ook niets! Op deze regel geldt echter één uitzondering: als van tevoren bekend is dat er niets van de prijs af kan gaan.

Indien wij de woning succesvol voor u hebben aangekocht en de transactie gaat niet door omdat u de financiering niet rond krijgt, dan vervalt de courtage voor de aankoopbegeleiding. U betaalt ons dan slechts € 1.815,- incl. btw.

Aankooptaxatie

Wanneer u zelf de onderhandelingen wilt doen en geen gebruik wilt maken van onze aankoopbegeleiding dan kunt u kiezen voor een aankooptaxatie. Voordat u gaat onderhandelen laat u de woning eerst door ons taxeren en wij adviseren u over het juiste openingsbod en geven u tevens belangrijke tips en adviezen om tot een goed aankoopresultaat te komen. Voor informtie over de tarieven kunt u contact met ons opnemen.

© 2024 - Taxateurs Instituut
[contact]